Хвилина шани...

Надежда Толок
Мій подих з тобою рідна країна,
Ти неймовірна та духом сильна,
В невдачах ми разом та перемогах
На боці твоєму правда свята...

Скільки синів полягло в полі бою,
Важко подумати, серце щемить,
Хвилина мовчання кожного ранку
Всіх, хто загинув з початку війни...

Країна сьогодні для шани завмерла -
День наших славних захисників.
За мирне життя, за незалежність
Наша вам вдячність та низький уклін...

Навіщо таке нам вчинила країна,
З якою так довго ми разом жили?
Немає прощення, що натворила...
Ганьба на роки від страшної біди...

Так на хвилину країна завмерла,
Тиша та біль стоять навкруги...
Слава Героям твоїм Україна,
Що виборюють волю на рідній землі...