Вiйна iде...

Николкина
1. Війна іде... Господь лікує рани,
   Любові пластир зверху наклада.
   Ми із вогню, ми вічну спрагу маєм...
   А в Нього є жива вода!

2. Війна іде... Господь рятує душі,
   З вогню виводить до спокійних вод.
   Ми - сироти, пустелями блукали,
   Тепер же ми - його народ!

3. Війна іде... Запекла, невгамовна.
   Господь все контролює - не журись!
   Вже зовсім незабаром перемога...
   А поки що - молись, молись!