Думки, бажання, нам ри...

Белякова Светлана Николаевна
Думки, бажання, наміри,
розбурхують нашу уяву.
Сильний наш зв'язок
з безкрайніми просторами.
Встану до схід сонця,
вдихну перші промені Світла,
душа заспіває разом зі світанком.
В середині жовтня
відлітають журавлі на південь,
володарює Заклик над ними -
природний кругосвітній Круг.
А мені, полетіти не до снаги,
кожен вечір у вікні,
мій сілуєт самотній.
Кричить, вельми бурхливе, серцебиття
і немає йому порятунку.