Мiй РАЙ кольору лаванди

Валентина Руда
В моєму РАї кольору лаванди
Живуть омріяні душі думки...
Там оживають дивовижні птахи,
І звірі ніжно линуть до руки...

Там так багато сонця і простору,
Там є річки, ліси, і гори до небес...
Там я жива, щаслива і здорова,
А поряд ходить кицька і веселий пес!

Там так багато квітів різнобарвних,
В них соковито грає колір, аромат!
Під небом чистим, ясним і безхмарним
Літають янголи, лунають звуки арф!

Там посмішки ніколи не зникають...
А у садах ростуть смачні плоди...
І серце все це з РАдістю приймає
Як подарунок від Творця цих див...

А Він іде на зустріч стежкою босоніж...
Блакитні очі і дитячий сміх...
І всі світи Свої несе мені в долоні,
Неначе я одна, кому створив Він їх!

03.10.2023. м.Київ