З днем народження кумонько!!!

Ярослав Шарах 5
З днем народження кумонько вітаємо!
Міцного здоров'я, та щастя ми бажаємо!
Щоб усе за, що візьмешся удавалося.
Щоб усе задумане в житті збувалося.

Бажаємо сил, миру та любові.
Чарівних квітів й тепла в доброму слові.
Від щирого серця вітаємо, рідненька.
Нехай всі мрії збуваються скоренько!!!

03.10.23р.
Ярослав Шарах.