Моя Буквица. Глаголи

Валентина Ракогон
Громовержец гремящим
Голосом
Грядущее
Глаголет,
Герой
Горящими
Глазами
Глотает
Горизонт,
Гранитных
Грани гор…
Горы,грозы,
Грядущего
Гвор,
Глубины
Горячие,
Грохочущий
Гром…