без назви

Гелена Смилянская
гидота переходить в холод зими.

яка краса в тому, що облетіло — жило і вмерло,

краса в тому, що пропало?!

краса в смерті, в смердючій? —
яка завжди цей сморід несе?
- ні, не розумію.

ос*** — це завжди втрата,
втрата колись живого!

змушуєш себе приймати її рівно, але ж прекрасно зрозуміло,
яке  відношення до неї всередині

рудий і лайнистий час з думкою про зникнення життя.

можна їй ніякої назви не давати, бо є таке бажання -
час, що без назви