Вiзьми

Олександр Мачула
Візьми мене за ліву руку
і поведи за небокрай,
аби минулася розлука,
скінчилася нестерпна мука,
пізнала я нарешті рай!.

Візьми в долоні моє серце.
Візьми і вже не відпускай!
Нехай забуду я про герці,
втону у міріадах терцій
і увійду, нарешті, в рай!.

Полинемо із літа в осінь
і не злякаємось зими.
Через літа;, жнива і роси,
через недолі сінокоси…
Візьми. Прошу тебе, візьми!

11,13.08.2023