Тобою живу

Марина Белобров
Поки б'ється твоє серце,
То і я живу на світі
І душа до тебе рветься,
Бо з тобою ми єдині...

І ця відстань не здолає
Не розрушить що ми маєм
Я в це вірю , чуєш рідний,
Вірю щиро і чекаю...

І нехай минають дні
І нехай минають ночі
Не розлучені ні..ні
Хоч і л'ються гірки сльози...

Хоч і смуток і печаль,
Але  ти у мене в серці
Богом даний на віка
І обручками сплетені...

Неможливо розірвать
Неможливо, чуєш, рідний
Поки ти живеш і я...
Теж з тобою живу єдино...