моральний пiлотаж

Гелена Смилянская
мені ось що цікаво -
берізку - то їм жаль
(правда не знаю, за що),
а на смерть людині робити і проклинати - ні,
 з дияволом дружать, а от Бога не признають,
диявол - їх "бог", сім'я, діти, внуки і робота)

хіба не красота?!
ще й яка!