моральний пiлотаж

Гелена Смилянская
мені ось що цікаво -
берізку - то їм жаль
(правда не знаю, за що),
а на смерть людині робити і проклинати - ні,
 з дияволом дружать, а от Бога не признають,
диявол - їх "бог", сім'я, діти, внуки і робота)

хіба не красота?!
ще й яка!

ну добре, хочете далі, буде вам далі-
ніяких білих крил там і близько нема,
продано те єдине, що може мати людина — продано душу,
тому крила там лише чорні,
що там видає себе за біле —
хитре зло,
яке прекрасно маскується, а таким лопухастим, як деякі зАуми, та лапші, та біленької та й не навішати, то був би вже гріх)
диявол дорівнює цар брехні,
тому маскування — перше діло.
Отож, розуміння  є, що їсте лайно?,
ото й  і їж-те,
як це - не дивитися, що сунеш в очі, рота, в голову,
так і отруїтися, — раз плюнути — сліпе недалеке наївне дитя,
а може і само вже давно чіхає волохате чорне пузо!

ну то й на здоров'я —
як не було людини,
так і нема,

отаке..

ну то шо? ше?
чи ще не розвиднілоси-и-и-и?
великий руський по'їт,
 забув, звідки предки,
чи забИв?
не здивуюсь, якщо З А Б И В,
так розумію — раз плюнути)

така історія, досвід споглядання, честь спостерігати))