примара

Гелена Смилянская
минуле шепче,
спогадам дань віддає,
майбутнє не знане минулим,
секрети розчісує,
як незабутня пам'ять,
в сейф покладе,
знайдем чорничні ночі,
теплі карпатські дні
під музику з аромою фреско
та в`язким Прімітіво,
а сонце те
знову на серці виграє
спогадами примарного тепла,
закінчення осені написано на горизонті зникаючими чорнилами

20:52
08.10.2023