У кожного - своя вiйна...

Лю Нели
У кожного - своя війна...
Я наче на передовій.
Та Слава Богу - не одна,
Завжди зі мною Ангел мій.

Завжди зі мною Божа Мати,
Вчуся смиренно я мовчать.
Кожну хвилину цінувати
І відчувати благодать...

І Дух Святий дає натхнення,
І моє серце обіймає...
Я п'ю Життя благословення,
Спокій в душі - це подих раю.

У кожного - своя війна...
Привіт Вам із передової!
Та, Слава Богу - не одна.
Перемагаю і без зброї.

      5/6.10.23