сипляться

Гелена Смилянская
парк розбився на сегменти —
ті, що з осінню сзожі,
і зовсім лисі — чомусь швидко облетіло вбрання, не встигнувши позолотитись,
так і люди —
сипляться,
і не почавшись

21:04
09.10.2023