Роднае Родное

Жанна Арк Вощинчук Скугорь
Цудоўная восень! Прыходзiць натхненне!
I Муза так шчыра нам дарыць тварэннi!
I ў душах, i ў сэрцах мы з мовай сваёй!
Но только и русский язык нам родной!

Мы пишем стихи о любви и вздыхаем...
Радзiмай сваёй ганарымся! Кахаем!
I песнi спяваем пра клiн жураўлёў,
Блакiтнасць азёр i прасторы палёў...

Ну, как не любить синеокую нашу?!
Ведь нет на земле её лучше и краше!
Пусть мир разольётся от края до края!
Квiтней жа заўжды, Беларусь дарагая!

09.10.2023.

Жанна Арк Вощинчук Скугорь