Крила

Александр Филенко
                ***
Благаю Бога, щоб Країна
Вмить відродила два крилА,
Щоб вільна, сильна Україна
Ніколи в пеклі не була...
                ***
Хай злом не скорена Матуся
Тут подолає хижу лють,
А ті слова, поета Стуса,
Всім сил і розуму дають!
                ***
Щоб вмиті сонечком світанки
Розмалювали мрію знов,
А в кожне серце, спозаранку,
Крізь хмари крАлася любов...
                ***
Вже досить рухатись повільно,
У тЕбе ж, Гетьман, булава,
А тим Героям, мужнім, вірним,
Тут вічна слава і хвала!
                ***
Десь за горАми сонце сходить,
На чужині...Там всі чужі...
Отак щодня...по колу водить
Здоровий глузд...Що на межі...