Моя Буквица. Добро

Валентина Ракогон
Друг детства…
Древо-долгожитель,
Долг,
Дождь,
Дары Дедов…
Держава…
Доблесть…
Девиз-Добро!
Добровольный договор,
Догадка-дверь,
Дух,
Дыхание Души…
Длинный день,
Дарующий
Дорогу долгую,
Дерзай!
Держи!