Ти подумай

Андрей Яременко Львов
              А ти подумай,ти помрій,
              чи день не загубив ти
                свій,
              чи доробив,чи докохав,
              чи людям і землі усе,
                що міг,віддав?
                (Ростислав Братунь)



Ти подумай,помрій,помарай
олівцем по паперу,
чи любив ти насправді свій край,
коли смерті бажав СССРу?

Чи любив ти трудящий народ-
він тепер безробітний...
Відкривать красномовний твій рот
чи було вже аж так необхідно?