Я також ловець слiв перлiв

Белякова Светлана Николаевна
Я також ловець слів–перлів.
Книга моєї долі відкрита.
Вписую в неї свої вчинки добрі й не дуже,
головне ж свою долю не спаплюжить.
Доля ж моя цілковито в Божій Волі.
У кожного з нас своя Доля,
та не втікаймо від життя реального.
Маємо й свій щлях до мети особистої,
часом не дуже легкої, мглистої.
Доле моя, дай до тебе пригорнутись,
відчути спокій душі,
незрадливий притулок серцю.
Веди мене шляхом надій,
у мене з тобою, Доле, останній життєвий бій.
Це все, на що я здатна
на полі останньої життєвої жатви.