Cool Soul Blues

Юджин Папуша
music Chris Rea "I'm still holdig on":
https://www.youtube.com/watch?v=XJFMezjrKoQ

Сніги мережива проїли…
І біла постіль затонка…
Ви так були до мене милі…
Наразі зовсім не така…

Давно чуття в обіймах спліну
сіріють мотлохом речей…
Розлука, давши постріл в спину,
плекає синь пустих ночей…

Заплив туманами підсвічник…
Гірчить улюблене вино…
Любов дала кругом протічки…
І пролилась струмком на дно...

І все, що в заметіль зігріто,
де кожний був одним з Богів -
крапеллю навесні промито,
в скляних мереживах снігів…

Я був коханням полонений…
Не шкодував затрат і сил…
Та навесні я достеменно
був недостріляний, як звір…

Тепер мої лікує рани
і гоїть м'ятою весна
бинтують полотном тумани,
і няньчить ранішня краса

де геть крапель пробила к чорту
у серці днище казанка…
І хлище почуттям в аорті
кохання льодяна ріка…

І все грубіше вітер в трубах…
Тьмяніше хати жовтий зруб…
І холодніше Ваші губи…
І вам я попросту не люб…

І остигає віра в диво…
Але душі тепло без смут…
Адже кохання вічно живо…

Хай навіть нас не буде тут!