Прощание

Елена Пилипенко
Люблю усе, що поруч мене є.
Про речі мова, що живуть зо мною.
З них кожна промовляє про своє
І кожній я життя одвічне строю.
Ви заберіть мене у небуття!..
Та кожна річ, якої я торкалась,
Спливе назовні. Є передчуття,
Що це не буде вже така-то малість...
Я з ласкою й любов'ю йшла в житті,
І тим просотане усе, чого надбала.
В нім одзови смиренної душі.
Пробачте, що лишила вам так мало...