Q z l

Намик Фарзалиев
Bir t;hf;di can, ad;m; verdiyi xudan;n,
E;qdir d; t;miz, mehv;ri, h;m c;vh;ri can;n.

Alud; olur sevgiy; bir t;rl; h;r insan,
Yoxdur bu s;n;td; yaz;lan qayda, ya qanun.

H;r ya;da olarm;; da k;n;l m;bt;la e;q;,
G;nclik g;tir;r t;n; onun b;hr;si m;cun.

Lo;man m;n; kar etm;z, i;im Allaha qalm;;,
Etdi m;ni d; bir alag;zl; sona ;fsun.

E;qin, dedil;r, d;rdi d; ;;fq;tdi sev;n;;n,
;;kkim b;y;y;r yad; d;;;nc; d;li M;cnun.

O q;n;;dodaqdan t;l;b etm;m d; ziyad;,
Bir xo; bax;;; eyl;y;c;kdir m;ni m;mnun.

Q;ymaz ona Namiq, dem;z o, sevgi oxundan,
T;k birc;sin; tu; g;l; k;nl;, ola m;hzun.
22.08.2023