Дяведиз...

Намик Фарзалиев
Гьайифни татана вичин рухваяр,
Чилик ракъурзава ватанди къе гьикl.
Дидейрин, бубайрин хазава лувар,
Садрани мад хжеч такабурдив тик.

Дявеяр къвазариз ийизвач жегьдер,
Саясатчийрин кьил фитнейрик гала.
Жибинриз пул къвезва, пагонрал - гъетер,
Тек са дидеяр я, вил рекьел алай.

Кlвачарив фенвайбур къунерик хквез -
Сая, ади хабар хьанава: " кьена"...
Гьикlни регьятдаказ вердиш хьанва мез,
"Аллагьди рагьметрай", - лана куьтягьна...
04.09.2023