Чумацький шлях

Сергей Анжелин
Ніч манить крилами сну,
Ніч світла, й мені не до сну,
Бал зоряний звів мене з розумУ.

В очІ засвітять зіркИ
Так, ніби хочУть зустрітИ,
Мій довгий, погляд небеееснИй...

Подаруй мені ці зірки
Розсипом застиглої краси!
Дуже рано! Або пізно,
Іскрами надії моїх мрій...

Чумацький шлях!
Чумацький шлях!

Світ холоду та пустоти,
Світ темряви та краси.
Світ чиїхось, ненароджених мрій...
Ніч манить, але не заснуть,
Надії дай мені чуть,
Шлях зоряний,
Нескінченний мій шлях...

Подаруй мені ці зірки
Розсипом застиглої краси!
Дуже рано! Або пізно!
Іскрами надії моїх мрій...

Чумацький шлях!
Чумацький шлях!

Подаруй мені ці зірки
Розсипом застиглої краси!
Дуже рано! Або пізно
іскрами надійї моїх мрій...


Чумацький шлях!