Настроение

Анна-Мария Шарабурина
   А жизнь
          идёт,-
              стихи,
                грехи,
                огрехи...
   И каждый
           стих -
               то нашей
                жизни
                вехи...
   А в прозе
            жизни
                как же
                нам
                без них...
  15.10.2023