01-56 01-59 02-02 Запорожье 15 октября 2023

Галина Максимова 6
З інтервалом в три хвилини біля другої години
Розірвалось небо в темноті...
Били в ніч ординці...кучно й поодинці -
Дім злегка тремтів...
Але десь в окрузі...чи  живі ви, друзі?
Стовп вогню злетів...
Димнуло угаром...прокотилось жаром,
Чулось, як зубами путін скреготів...