Суруди нахустин. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Мо суруди аввалин аз модарон бишнудаем,

Хуштар аз он дар чахон дигар наво нашнудаем.

Хар садои он суруд пур аз ниятхои накуст,

Доимо бо ёди он шукр аз Худо бинмудаем.