Тлумачити очевидне...

Анна Владиславовна Смолякова-3
Тлумачити очевидне
Навіщо... Давно всі в темі
Та дехто ще як дитина
Довірливий та дурний

Допоки тут молодь гине
Росте можновладців темінь
О, земле! Ні. Ти не винна.
У всьому, що від війни

Ти дихаєш. Досить зимно
Хоча ще ж бо тільки осінь
Ти плачеш дощами. Сонце
У листя сховав руде...

А морок у лімузинах
Пробачення не попросить...

Тримайся, рідненька. Бо це
Твоя тільки справа.  Вдень

Й вночі не дрімай, мій брате!
Пильнуй.  Я з тобою. Поруч.
Коли тут біда та безлад
Хіба ж я б змогла піти?!!

Ховають Живих за грати
Сліз море навколо... Море...

Я радість тобі принесла.
Як звістку -

Є шлях і ти.

Зберись, підіймайся, зможеш...
Бо ти не стріляв. А вірив
Бо знав, що людина КОЖНА
- то Боже дитя...

Ну, все.
Не плач. 

(Время быть построже
К себе.  )

Знай.  Твоїй довірі
Надія ще допоможе...

***

А вітер листи несе...