Вбивства, смерть - не вихiд

Валентина Руда
Чому людина вбиває собі подібних і інше творіння? Тому що вірить у справедливість смерті.
Чи можна зло викорінити злом?
За час існування людства війна ніколи не припинялася.
Чому людина не задається питанням, що може з нею щось не так? З її цінностями і мораллю?
Може вона не в те вірує?
Може хтось їй під видом благого постійно підкидає брехню?
Очевидно, що до прозріння ще далеко.
Поки система виховує рабів.
Поки релігії вчать вмирати за бога, а не жити.
Поки людина буде бачити ворога, а не Бога в іншій людині.
Бо любов є поза релігіями.
І Творця також не можна розділити.
Може люди вірять не тому богу?
Як же достукатися до бездумного людства, яке в 21 столітті продовжує вести себе як дикуни?
Сором, просто сором....
Біль, сльози і розпач...


19.10.2023.   м. Київ