Осенняя анти-ностальгия

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Осіння анти-ностальгія
Не поспішай. Ще не мете снігами
Той лютий лютий – жовтень за вікном.
Ще тішать душі нам осінні гами
І літо бабине ще радує теплом.
Не поспішай. Ще не замерзла річка,
Пташки щебечуть в золоті дібров
І м’яко пестить тополину-«свічку»
Легенький вітер, ніжний, як любов.
Не поспішай. Душа нехай не плаче,
Не вистигає думкою про сніг…
Життя саме всі вирішить задачі:
Закон природи – він один для всіх.
***
Не спеши. Ещё не метёт снегом
Февраль тот лютый - октябрь за окном.
Ещё тешат души наши осенние гаммы
И бабье лето радует теплом.
Не спеши. Речка не замёрзла.
Щебечут птички в тишине дубрав
И мягко гладит тополь-"свечку"
Лёгкий ветер, нежный. как любовь.
Не спеши. Пускай душа не плачет,
Не замерзает мыслями про снег...
Жизнь сама решает все задачи:
Закон природы - он один для всех.