Я люблю тебе

Виктория Баженова 2
Коли всі з розуму зійдуть...Земля з осі...
Згорить і стане чорна й  холодна...
Коли тебе  покинуть усі...
І вірність стане дика й немодна...

Знай, що я люблю тебе!

Стануть  міста, як пустки, цвинтарі...
А люди, як зомбі... як поторочі...
Забудуть усі заповіти старі…
Здійсняться тоді всі слова пророчі…

Та я люблю тебе!

Вже висохло море... За воду війна...
Всі хліба шукають від краю до краю...
О, де ж та любов? Лиш злоба одна!
Та, знай! Що я й досі  тебе   кохаю!

Так, я люблю тебе!

Коли вогонь загасне в  печері...
І стане людина страшніша за звіра...
Ти пам'ятай, що слова мої щирі...
В мені  ще не згасли -  любов і віра!

Бо я люблю тебе!

Віки по землі... Чи по хмарах брестиму...
Побачу квітучою землю я чорну...
Кохати тебе... Мій життєвий стимул...
Я наше кохання в молитву загорну...

Бо я люблю тебе!

І знову планети летять хаотично...
Щоб новим і чистим всесвітом стати...
Кохаю тебе... І кохатиму вічно!
Бо просто не можу... Тебе не кохати!!!

Так, я люблю тебе!