Казка про човен...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Коли зовні туман це не страшно. Погано, якщо він
Десь до серця дістався...
"Привіт. "
Ну, привіт.
- Втома?
- Вдома.

Розкажу тобі казку про хвилю, яка знала човен
А можливо то пісня, що дивно обом нам знайома...

Просто... Човен пливе. Доки хвиля тримає та вітер
Не стає ураганом...

Все добре. Чекаю - цілую.

Ні. Не маю проблем з тим куди себе зараз подіти.

Та я спокій тепер значно більше й частіше ціную.

Коли зовні туман, то розгублені всі, хто в дорозі
Окрім тих, хто вже звик...
Хто свій компас з чужим не звіряє


Зайві хвилі відчути з тобою ми знову не в змозі

Відстань добре тренує та якісно... перевіряє