я Жiнка

Алена Серебрякова
я є любов. я - всесвіт. я - безодня.
в мені сплелись світи і потойбіччя.
я - твоє «вчора», «завтра» і «сьогодні».
я - лише мить, і я водночас вічність.

я є любов. я - віра. я - надія.
твоє натхнення й туга теж твоя.
я - насолода, кара, карма, мрія.
я є життя.  і смерть - це також я.

в руках моїх є і тепло і холод.
в моїх очах - всіх почуттів відтінки.
я - нескінченність. я - порочне коло.
я є, була і буду просто Жінка.







фото Nastya Spacey