Коли приходить до нас старисть

Матрёна Донченко -Дидок
Коли приходить до нас старість
Тоді ми згадуємо той час
Й ті роки юні, молоді
Та не потрібно плекати надії.

Бо тільки у снах ми бачим нашу юність
Яка пролетіла неначе зореліт
І тільки там до нас повертаються
Наші молоді сімнадцять літ.

І нічого ми не змінимо
Бо на все є воля Божа
Аби тільки життя наше
Було спокійним і гожим.


17.10.2023р