I ll be here - Я буду здесь

Небылинка
Я не сумею исцелить
Печаль души твоей.
Позволь мне только рядом быть
В один из тяжких дней.

Я выслушать смогу тебя
И слезы утереть.
Любые беды пополам
Легко преодолеть.

С тобой пойду я всякий раз,
За новой высотой.
Так вот тебе моя рука
В день новый непростой.

Ты не один. Я точно здесь.
Пройду любой я путь,
Чтоб твое горе облегчить
И просто улыбнуть.

Оригинал:
Неизвестный автор
I’ll be here


I cannot ease your aching heart,
Nor take your pain away;
But let me stay and take your hand
And walk with you today

I'll listen when you need to talk,
I'll wipe away your tears;
I'll share your worries when they come,
I'll help you face your fears

I'm here and I will stand by you,
On each hill you have to climb;
So take my hand, let's face the world
And live just one day at a time

You're not alone, for I'm still here,
I'll go that extra mile;
And when your grief is easier,
I'll help you learn to smile!