Думкi услых

Анна Атрощенко
 Які ты цяжкі бягучы год! 2023-ці... Шмат непрыемных навінаў,шмат розных "сюрпрызаў". Але гэта таксама жыццё. Няхай горкае, балючае... Але ўсе гэтыя выпрабаванні робяць нас больш моцнымі, мэтанакіраванымі. Галоўнае, каб было больш дабрыні і спагады сярод людзей, дзе шмат злосці, нават нянавісці...