Запоздалое первосентябрьское

Андрей Яременко Львов
Настало перше вересня-
до школы ми йдемо.
Несем книжки і зошити
і чіпсики їмо.

П'ємо ми кока-колу,
жувачки жуємо,
жеремо без розбору
продукти з ГМО.

Ми любим нашу вчительку,
весь другий "А"наш клас-
вона за років вісім
комусь з нас,може,дасть.

Вона носити радить нам
бавовняні труси,
щоб виросли під ними
великі пенісИ.

І хто найбільший матиме
і знатиме предмет,
того вона любитиме
й робитиме мінет.