Мелкаводдзе

Мария Руслановна Шебанец
Неверагодны. Вялікі.
Вечнасць яму — мілы дом.
Немым заходзіцца крыкам,
Лужыны б'е малатком.
Бруд разлятаецца з віскам,
Сыплецца чорным дажджом...
Божа, як нізка,
Божа, як брыдка,
Божа, як мелка плывём.

23.10.2023