Д вчинка молилась

Алёна Гавенаускене-Колосовская
Дівчинка стояла серед площі
Та благала гучно небеса ,
Склавши у молитві дві долонці ,
З вірою у Бога й в чудеса:

«Боженка, благаю, захисти нас
Від ворожих дронів та ракет.
У вогні сьогодні Україна .
Наші душі на вістрі багнет.

Плачуть дітки по сирих підвалах .
Татусі на фронті, у боях.
Матінка від бомб мене ховає
Та за мене відчуває страх.

Чим ми завинили тобі, Боже?
Ти за все , рідненький, нас прости.
Може нам сьогодні допоможеш ,
Від страшної захистиш війни.

Хочемо з батьками жити в мирі
Та радіти сонцю і весні.
Скільки діточок осиротіли …
Скільки вже загинули в війні…

Боженка, ти можеш, я це знаю,
Зупинити жах, страждання, біль.
З щирим серцем я тебе благаю
Подаруй сьогодні світу мир.»
12.10.2023
Малюнок з інтернету