Хочется жить...

Эдуард Мельник
Хочется коротать
С сердцем свободным время.
Ночью ложиться спать,
Прочь отгоняя бремя.

Хочется так уснуть
Чтоб утренний лучик солнца.
Сквозь грозовую муть,
Ярко светил в оконце.

Хочется ведь, скажи,
С легкостью просыпаться.
Хочется просто жить,
Верить и улыбаться…

24.10.2023



Хочеться коротати
З серцем вільним час.
Вночі лягати спати,
Геть відганяючи тягар.

Хочеться так заснути
Щоб ранковий промінчик сонця.
Крізь грозову муть,
Яскраво світив у віконці.

Хочеться адже, скажи,
З легкістю прокидатися.
Хочеться просто жити,
Вірити і посміхатися…

24.10.2023