Серце марить единой, однiсеньким...

Тамара Ненчина
Задощило...

Природа плаче.
Не віддам свою душу в осінь.

Жалісливі бабки пліткують
Про мене, про тебе... хто їх просить?

О д н о л ю б и - це просто діагноз.
Ми відзначені міткой Всевишнього.

Хоч любити себе дозволяємо,
Серце марить єдиной, однісеньким...