Israel, all hell included, blood in Hebrew...

Эдсгер Кнут
Israel, all hell included, blood in Hebrew means DaM*, many bombs , And many missiles, what was named As JDAM, Yankee doodles & Monkey's bubbles,  Jewish noodles, Russian Roubles, Pink dolls Barbie, Bubble gum, Uzi soldier's machine gun, And two phrases here on Russian: Yes, - I compasse to Israel, and his Hebrews, But except, - kikes rats from White House, kikes rats from USA...+)
 
Эдсгер Кнут   26.10.2023 00:51                ]·[

51 - ;;; - келе (тюрьма). ;;;; - адом (красный). ;;;; - (одем - рубин)
* Daleth-Mem, DaM - (дам - кровь).
261 - ;;; - эрес (яд). ;;;; - (нура - лампочка)
261 = 262 - 1 ;;;;;; - кольноа (кино). ;;;;; - (токарный станок). ;;; ;;;; - (хут барзель - нить железная, колючая проволока) минус Алеф