Мовчати. Десять рок в в колон

Олег Брайль
Нам вимкнули світло, тож будем мовчати,
Про те, шо не можна словами сказати
Дивитись у вікна, згадуючи початок -
Так само палав уночі Хрещатик;
Ми вийшли на площу, щоб там кричати...
Тепер же ми можемо тільки мовчати.
Давай мовчати, що краще за грати,
Ніж з смертю в окопі у піжмурки грати.
Вогонь допалав і темно в кімнаті,
Поють колискові ракети крилаті.
Як добре, шо ми навчились
мовчати,
Залишилось тому дитинчату навчати.
Навчили стрибати, навчать стріляти,
Наш борг,  як батьків, повчати мовчати.
Давай помовчу тобі просто на вушко.
Як добре, що в нашій квартирі прослушка.
І ми ще маєм, за що промовчати.
І ми ще можем за ВСУ полежати.
Як світло проб'ється крізь наші штори,
Ми знов про героїв війни заговорим,
А поки ще  темно є в нашій кімнаті,
Давай з тобою будем просто ...
Мовчати.
Мовчати...