Ззянне

Мария Руслановна Шебанец
Заблытаць.
Заззяць.
Засведчыць.

Было — значыць, заўсёды.
Было — значыць, навечна.
Было — значыць, ёсць
Найменшае хваляванне
Інфармацыйнай матрыцы
Слоў.

Заблытаныя, нібы кванты,
Мы зробімся новаю зоркай,
Народжанай з пылу галактык,
Імавернасцяў і флуктуацый.
Яна захавае памяць
Нас.

Заблытаць.
Заззяць.
Засведчыць.

Заблытаць.
Заззяць.
Засведчыць.

Заблытаць.
Заззяць.
Засведчыць.

Ззяць.

27.10.2023

Сябрам