о, Боже милий..

Шморон Наталия
О, Боже милий ! Нащо нам це в світі?-
Ракети, бомби , смерті, крики , сльози!
За що невинні гинуть всюди діти ?…
А звідусіль летять гіркі прогнози…

Кругом свавілля й безлад чинять гроші!
Скажи , мій Боже, нащо всі ці битви ?
Розмножилося зло , неначе воші …
Лиш де-не-де звучать палкі молитви.

А люди злії Світ  цей розпинають!!!
Дивитися  на це уже не сила …
… Я знаю , дочко , -Бог відповідає  …
Колись вони розп;яли й Мого Сина…