28 октября 2023

Галина Максимова 6
Сотни тысяч запятых в счёте убиенных...
Сколько жизней золотых, молодых-бесценных
Истребил мерзавец путин, сердца не имея,
Беспредельщик  о н  по-сути, вредоносней змея...

Я кожну днину цю тварюку
Склоняю матерно словами,
На миллиметры  е г о, с. . .к у,
Дроблю тупыми топорами...

Хай біль пізнає й просить слізно,
Щоб зарубали вже відразу.
(Хіба що вмре...та буде пізно...)
Весь СВІТ зненавидів заразу!

Невже не чує нас Всевишній,
Як матері всі просять кари?
Чи, може, більше вони грішні,
Ніж  т о  й, що й досі не на нарах?

А ще вражає скот-ординці,
Які слугують, лижуть жопу .
В і н  вас вбиває поодинці,
Та все частіше б'є вас скопом!

Високе чванство...генерали -
Чому  г и д о т а. вас муштрує?
До краплі честь свою просрали,
Він вас в сортир свій замурує!

Де мудреці?  Де "цвіт росії" ?
Вас всіх  о д и н  перемудрив?
Чи ви залежні, як повії ?
В і н вас собою загасив!

Від вас  -  ні слова в інтернеті
На кшталт того, що ви не з  н и м,
Ви слабаки ... В його тенетах
Всі душі ваші в сонмі зим!

... Не встанете з колін, поки країна,
Куди ви, завойовники, прийшли,
Все Переможно стане над руїни,
Дасть шанс вам виповзти з імли!