Нарешт

Николай Супличенко
Прибрав Господь моральную пухлину
слідом за нею підтюпцем біда.
Тюрьмою йому буде домовина
і кислотой нехай буде вода.
Для легкості  в корму йому пір*їна-
нарешті вiдпочине вся країна.