Чудовий ранок

Галина Чехута
Чудовий ранок! Сонце у вікні!
Осінній блюз і ароматна кава!
Пожухлі трави в золоті й сріблі,
Прикрасилась опалим листям лава.

Мінлива осінь… Вчора сипав дощ,
Сьогодні світ – у сяйві золотому!
Дерева – у вбранні високих мод,
Немає ліку скарбу дорогому!

Так хочеться продовжити цю мить,
Затриматись у романтичній тиші,
Піймавши павутинки ніжну нить,
Злетіти в небо на блаженній хвилі…

Дивитись зверху на казкову яв,
На променисту, витончену велич,
Вбирати в себе неповторність барв
Без присмаків війни і гніву скверни…