Чужого не братиму

Дарья Тимошенко
Гадаєш, я за́вжди писатиму вірші
І буду чекати твоїх смс?
Віддатись поезії - це не найгірше -
В ній згодом зникає вузький інтерес.

І в чомусь корисне невдале кохання.
Бо так, чи інакше, з ним в серці вогонь.
Та щоб бути разом - нема сподівання.
Чужого не братиму, Боже, боронь.