Усё змен цца

Анжелика Авраменко
Аднойчы ўсё зменіцца
І мы будзем побач.
Пабачым як пеніцца хваля на беразе,
То будзе лепшы за ўсе гады верасень
І зоркамі поўная ноч.
Вочы твае як люстэрка - чароўна.
Паветра ўдыхаецца глыбока і роўна.
Хтосці казаў, што тут ўсё памяркоўна -
Не памылілісь, шаноўныя.
Ціха шэпча рака,
Дзіўна гутарыць лес,
Мы аб руку рука
Так і склалі наш лёс.